Tervezéskor több 10 éves életciklussal kalkulálunk. Minden épület igénye egyedi, mindenkinek fontos, hogy az új objektum megfeleljen annak a célnak, aminek épült. Ha családi ház vagy lakás, akkor legyen kényelmes, világos és kellemesen érezzük magunkat benne. Ha közösségi vagy ipari ingatlan, étterem, raktár, stb. akkor a célnak feleljen meg és a benne tartózkodók, munkát végzők érezzék magukat komfortosan vagy a tárolt árunak biztosítsunk kellő feltételeket, hogy minőségüket, állagukat megőrizzék.

 

Rengeteg új technológia, új kutatás és fejlesztés folyik, szinte naponta jelennek meg új berendezések, elméletek. Ami 15-20 éve működött pl. vegyes-tüzelésű rendszer egy akkori kor színvonalának megfelelő paraméterekkel rendelkező épületben, ugyanaz nem működik problémamentesen egy mai előírásoknak megfelelően megépítettben. A megfelelő rendszer kiválasztásában és kiépítésében megfelelő szakmai felkészültséggel, tervezőmérnök kollégáinkkal állunk az Önök rendelkezésére.

 

Ami nem változott, az a rendszer: kazán, csövek, radiátorok, víz. 

Ami változott: az épületek, a beépített anyagok minősége, a hőszigetelés, az igényeink és az energiahordozók árai. 

 

Vállaljuk:

– fűtésrendszerek tervezését, javítását, szerelését, korszerűsítését, cseréjét

– padló- és falfűtések tervezését, kiépítését, javítását, csarnokok, ipari ingatlanok, intézmények hűtés-, fűtés-, légtechnikai rendszerének tervezését, kivitelezését, cseréjét, korszerűsítését

Képen saját munkánk: padlófűtés kiépítése Ügyfelünknél

A megfizethető minőség