Klíma értékesítés, szervíz és karbantartás Kecskemét

A megfizethető minőség | Tekintse meg klíma kínálatunkat! Tel.: 06 76/322-445

Rólunk

Üdvözöljük Önt abban a reményben, hogy hamarosan megrendelőink sorában köszönthetjük. A Bács Klíma Kft. üzletpolitikájának alapelve a korrektség, pontos-határidőre történő munkavégzés, tisztességes és magas színvonalú munka, kollégáink segítőkész hozzáállása az Ügyfeleinkhez, illetve a hatékony, szakszerű és rugalmas problémamegoldás. Fontosnak tartjuk az általunk forgalmazott termékek minőségét, megbízhatóságát, elérhető árát és gazdaságosságát.

Kecskemét városának nincs olyan szeglete melyben cégünk szakemberei ne jártak volna klímaberendezést telepíteni, javítani, karbantartani. Ügyfeleink pozitív megelégedése a Bács klíma Kft. vezetésének és minden munkatársának törekvése. Ügyfeleink, partnereink igényeit, érdekeit valamint megelégedettségét mindig szem előtt tartjuk.


Ügyfeleink az alábbi véleménnyel vannak a Bács Klíma-ról:

Tisztelt Bács Klíma!

Kollégáik a megbeszélt időben, gyorsan és pontosan, maguk után tisztaságot és rendet hagyva szerelték fel a klímaberendezést, ami azóta is megfelelően működik. Meg vagyok elégedve a munkájukkal.

A fenti véleményemet felhasználhatják referenciáikhoz.

Üdvözlettel:

Czingel Ferenc
Kecskemét, Liszt Ferenc utca 

 

 

Tisztel Cím!

Munkavégzésükkel maximálisan elégedett vagyok. Kollégáik munkájukat precízen végezték meglepően kis felfordulással. Napi munkavégzésük során számomra is nagyon elfogatható ötletekkel éltek. Nekem nagyon pozitív volt az egész napi munkavégzésük.

Üdvözlettel: 

Simon Zsolt