Klíma értékesítés, szervíz és karbantartás Kecskemét

A megfizethető minőség | Tekintse meg klíma kínálatunkat! Tel.: 06 76/322-445

Légtisztítók

Légtisztítás:

Alábecsültük a beltéri légszennyeződést. Egyre inkább rájövünk, hogy olyan panaszaink jó része, mint a fejfájás, égő szem és torok, koncentrációképesség-romlás és fáradtság a belső levegő szennyezettségének következménye is lehet.
Mérések azt mutatják, hogy az irodák, iskolák, kórházak, kocsmák, klubok, éttermek, stb. légtere sokkal szennyezettebb, mint amit az utcán tapasztalunk. A belső levegőben láthatatlan, de kártékony mikro-szennyeződések milliói lebegnek, ilyenkor a por, különféle mikroorganizmusok (baktériumok, vírusok és gombák), pollen, hajszálak, aerosol és végül, de nem utolsó sorban dohányfüst. A levegő tisztaságát nem csak szellőztetéssel érdemes elősegíteni, hanem érdemes kiegészítő eszközöket is alkalmazni, elég, ha csak azt gondoljuk végig, hogy az utcán lévő levegő mennyire tiszta vagy szennyezett, és máris logikus, hogy miért van szükség további szűrésre.
Kiváló választás a probléma megoldására egy légtisztító. Napjainkban már léteznek olyan klímakészülékek is, amik a levegőt is tisztítják, így a klimatizálás és a légtisztításra is egyben találtunk megoldást a problémára.
Amiért szükségünk van légtisztító berendezésre:
  • Mert időnk legnagyobb részét zárt térben töltjük.
  • Mert míg csupán 1,5 liter folyadékot iszunk, egy nap 22 000-szer veszünk levegőt, ami 11 000 liternyi levegőnek felel meg. Sokan ügyelnek arra, hogy egészséges, jó minőségű vizet igyanak.
  • A levegő tele van apró részecskékkel. Ezek annyira kicsik, hogy akadálytalanul jutnak be a tüdőbe.
  • A szennyezett levegő igen káros hatással van az allergiás, asztmás, valamint más légúti betegségekben szenvedő betegekre.
  • A kellemetlen szagok eltávolítása sokkal otthonosabbá teszi a szobát családja és barátai részére.