Klíma értékesítés, szervíz és karbantartás Kecskemét

A megfizethető minőség | Tekintse meg klíma kínálatunkat! Tel.: 06 76/322-445

Kazánok

A kazánok napjainkban már lakásunk gépészeti megoldásainak meghatározó részei. Ma már mindenki jól átgondolja, hogy milyen kazánt építsen be lakásába/házába/irodájába, hiszen a megfelelő választással akár hosszútávon sokat spórolhat. A kazán kiválasztásában nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáink a helyszínen, szakmai tanáccsal segítik a  Ügyfeleinket.
Az új kazánnál fontos figyelmembe venni az alábbi tényezőket:
- hatásfok: amennyiben fal/padló fűtés kerül kialakításra, úgy a helység és a kazán igénye teljesen más, mint egy átlagos radiátoros fűtésrendszernél. Téves az a nézet, amely szerint radiátoros fűtésnél nincs kondenzáció, és ezért csak padló-, ill. falfűtésnél érdemes kondenzációs kazánt alkalmazni. Radiátoros fűtésnél is minden esetben van kondenzáció, ha 50 °C alatt van a visszatérő fűtővíz hőmérséklete.
- szabályozás: A napjainkban megvásárolható kazánok sem tudnak teljesítményt szabályozni, hogy ha a szabályozás módja nem megfelelő a kazánnak. 
-szervizelhetőség: a kazánok egyik fontos tulajdonsága a gyors és könnyű alkatész beszerzési lehetőség, és gyors szervizelhetőség.

Általunk forgalmazott kazánok: