Klíma értékesítés, szervíz és karbantartás Kecskemét

A megfizethető minőség | Tekintse meg klíma kínálatunkat! Tel.: 06 76/322-445

A klíma tisztítja a levegőt?

Az bizonyára mindenki számára egyértelmű, hogy a klíma a levegőt beszívja, lehűti vagy felmelegíti és kifújja. Ezzel jelentősen meg tudja változtatni a helyiség levegőjének hőmérsékletét. Az a tény, hogy a levegő a klímán keresztüláramlik, adja a levegő megszűrésének lehetőségét.

     

A klímában elhelyezett különféle szűrőrendszerek a legalapvetőbb „szúnyoghálótól” a legkomplikáltabb megoldásokig kényeztethetik a felhasználót. Míg a legalacsonyabb szűrőfokozat mindössze a lódarazsakat képes megfogni, addig a minőségi szűrőrendszerek akár a baktériumokat és polleneket is kivonják a levegőből. Az ilyen megoldások akár a légúti betegségben szenvedők számára is lehetővé teszik a klíma használatát bonyodalmak nélkül.

Mivel minden gyártó más és más megoldást és elnevezést használ, ezen kereteken belül nem áll módunkban mindegyiket felsorolni, de néhányat azért szeretnénk kiemelni.

Nanoe-G szűrőrendszer:  A nanotechnológiával működő rendszer finom e-ion részecskéket bocsát ki, amelyek a levegőben lebegő baktériumok és vírusok 99%-át hatástalanítják a beltéri egység szűrőjében, ezzel biztosítva a levegő gyors megtisztítását. A szagok semlegesítésével sokkal kellemesebbé és egészségesebbé teszi a környezetet.

Apple catechinszűrő: A szűrő először elektrosztatikus úton kiszűri az apró porszemcséket, a gombaspórákat és minden káros mikroorganizmust. Második lépésben az erősen antioxidáns hatású katechin vegyület elpusztítja a kórokozókat.

Szagtalanító ionszűrő : A hosszú élettartamú szagtalanító ionszűrő semlegesíti a baktériumokat és felfrissíti a levegőt. A berendezés így biztosít tiszta, baktériummentes,egészséges levegőt, akkor is, ha nincs lehetősége szellőztetni.